کارشناس تغذيه دانشگاه علوم پزشکي کرمان در مورد تغذيه در ماه مبارک رمضان گفت: در اين ماه وعده هاي غذايي به سه قسمت، سحري، افطار و شام تقسيم مي شود
مژگان خطيبي ضمن بيان اين مطلب که با دليل فعاليت بيشتر افراد در صبح، وعده سحري بايد کامل باشد، اظهار داشت: انرژي دريافتي بايد ميزان انرژي و فعاليت روزانه را داشته باشد
وي اضافه کرد: با توجه به اين که در طول روز، فرد مدت زمان زيادي تشنه است، روزه داران از مواد غذايي که مدر نباشد در وعده سحري استفاده کنند
وي ادامه داد: مصرف چاي به دليل مدر بودن در وعده سحري باعث کم آبي بدن فرد روزه دار در طول روز مي شود
اين کارشناس تغذيه دانشگاه علوم پزشکي کرمان افزود: مصرف بعضي از ميوه ها مانند هلو و سبزي ها مانند کاهو جبران کم آبي بدن فرد روزه دار را مي کند
وي ضمن توصيه بر اينکه روزه داران بايد روزه خود را با مواد غذايي سبک افطار کنند، بيان کرد: بهتر است روزه داران با مصرف يک فنجان چاي کم رنگ و يا يک ليوان شير با خرما افطار کنند
وي مصرف نوشيدني سرد در وعده افطار را بعد از 15 ساعت گرسنگي و تشنگي، وارد کردن استرس به معده عنوان کرد
خطيبي همچنين توصيه کرد: روزه داران در وعده شام غذاي سبک مصرف کنند زيرا هرچه قدر وعده شام بيشتر و سنگين تر باشد فرد براي وعده سحري اشتها ندارد
نظرات شما عزیزان:
برچسبها: